Tirsdag 23. april kl. 19.30

Blue Rain Orchestra hylder Sinatra og Basie i Bio Bernhard

Oplev en uforglemmelig aften fyldt med musikalsk magi, når Blue Rain Orchestra, det 17-mands store bigband, indtager scenen i Bio Bernhard.

Under kyndig ledelse af dirigent André Jensen og med den talentfulde solist Morten Lohorst ved mikrofonen, tager Blue Rain Orchestra dig med på en rejse "Back to Basie."
Glæd dig til en aften, hvor vi vender tilbage til bigband musikkens rødder med inspiration hentet fra legender som Frank Sinatra og Count Basie i "At The Sands…" i Las Vegas.

Vores velkendte bigband classics vil fylde salen med både vokale og instrumentale perler, der trækker tråde tilbage til storhedstiden for denne unikke musikgenre. Du vil opleve musik, der vækker minder og skaber nye øjeblikke.

Vi er stolte af at præsentere Morten Lohorst som vores nye crooner, der vil tryllebinde dig med sin stemme og bringe ekstra glød til orkestret.
Bio Bernhard danner endnu engang den perfekte ramme om en koncert, hvor lyden af et stort orkester fylder lokalet og skaber en helt særlig stemning.
Gør dig klar til et feel-good repertoire, der vil sprede glæde og begejstring. Blue Rain Orchestra inviterer dig til en aften, hvor musikken taler direkte til hjertet. Billetterne er begrænsede, så skynd dig at sikre din plads til denne enestående begivenhed!

Billetter til Blue Rain Orchestra's koncert kan købes her på Bio Bernhards hjemmeside eller i biografens café.
Vi ses til en fantastisk aften med storslået bigband musik!